PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sanches representarà el país a les Olympic Esports Series

L’integrant de l’ACA eSports Academy comença a preparar-se per a la cita

Per El Periòdic

Un instant del procés de selecció.
Un instant del procés de selecció. | ACA ESports

L’andorrà Kevin Sanches és el pilot d’esports digitals escollit per a representar el Principat a les Olympic Esports Series 2023, que tindran lloc a Singapur el mes vinent. Sanches va guanyar el procés de selecció de pilots digitals organitzat per l’ACA CLUB i el Comitè Olímpic Andorrà, amb el suport de What You Play. Jove de vint-i-quatre anys, va marcar el millor registre de volta amb un temps d’1:17:316, seguit d’Alvaro Teixeira (1:17:708) i Joan Marquez Domenech (1:18:070), que també forma part de l’ACA eSports Academy. Així doncs, aquests dos darrers citats queden com a reserves.

Un total de 12 pilots van participar en la selecció, on cada un va tenir 10 minuts de practice i 10 de qualificació. La majoria competeixen en el món del sim racing de manera amateur, tot i que hi havia l’andorrana Cristina Ruiz Monné, més coneguda a les xarxes socials com a Missy Hard, màxima responsable del Fanatic Virtual Racing Team i de les Fusion Racing Girls. Així doncs, el nivell era molt alt i els registres finals van ser molt ajustats.

Sanches, tot i que ja forma part de l’Academy de l’ACA eSports, passarà a un programa especial. El projecte de motorsport digital de l’ACA posarà a la seva disposició tots els recursos professionals necessaris perquè el sim racer andorrà arribi amb una preparació òptima a Singapur. L’staff de l’ACA eSports (coach esportiu, telemetrista, psicòleg esportiu, optometrista, preparadora física, etc.) dissenyarà un programa especial per a l’andorrà i li donarà suport constant fins a les Olympic Esports Series 2023. 

Cal recordar que les Olympic Esports Series 2023 es disputaran del 22 al 25 de juny a Singapur, cita per la qual Sanches ja s’està preparant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT