PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes torna a pujar al podi del circuit d’Spa-Francorchamps

L’andorrà assoleix la tercera i la quarta posició en la prova inicial de la Porsche Carrera Cup Benelux

Per El Periòdic

Vinyes al volant del Porsche durant aquest cap de setmana.
Vinyes al volant del Porsche durant aquest cap de setmana. | FotoEsport

Joan Vinyes va debutar aquest cap de setmana en la categoria Pro-Am de la Porsche Carrera Cup Benelux, amb una tercera posició molt treballada en la primera carrera i el quart lloc en la segona, totes dues proves disputades, finalment, a 27 minuts més una volta i amb unes condicions climatològiques molt complicades. Aquesta cita inicial ha servit al pilot per a treure diverses conclusions per al que serà la present edició de la competició: «El nivell de la present edició ha pujat molt en comparació al de l’any passat, sobretot en la categoria Pro amb l’arribada de pilots joves, però experimentats, que no dubten en carrera en afrontar qualsevol situació per complicada que sigui. En el 2022 els de la categoria Pro-Am podien entrar en el top10 de la classificació absoluta, enguany serà molt més complicat».

En aquest sentit, sembla que la categoria de l’andorrà tindrà una igualtat constant: «Dels sis pilots que vam pujar al podi tan sols un (Ryan Ratcliffe) va aconseguir repetir en les dues carreres. Les diferències mínimes amb què es van saldar els entrenaments oficials és un altre detall que demostra que les posicions d’honor de les classificacions seran una tasca complicada d’assolir. Amb tota seguretat, nosaltres estarem en la lluita», va esmentar Vinyes.

Pel que fa a la prova d’aquest cap de setmana, la primera cursa va començar accidentada i va acabar amb el cotxe de seguretat a pista per la pluja. Amb un bon nivell, l’andorrà va assolir la tercera posició. La segona cita va ser més complicada, amb el pilot sortint des de l’11a línia, però això no va ser un hàndicap perquè després de les primeres voltes, es va situar tercer. A partir d’aquest instant van començar els problemes per a Vinyes, un toc d’un rival i l’estat de la pista (es va anar assecant) va fer que no pogués repetir la posició de podi, finalitzant quart.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT