PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Presó pel conductor que va atropellar Pimienta causant-li la mort

La causa està oberta per homicidi per imprudència, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol

Per El Periòdic

Imatge d'una ambulància del SEM.
Imatge d'una ambulància del SEM. | EL PERIÓDICO

Avui al matí els Mossos d'Esquadra informaven que l'home havia passat a disposició judicial i, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat de guàrdia de Falset ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança pel conductor per delictes d'homicidi per imprudència, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol. El detingut ha declarat només contestant les preguntes de la seva representació processal.

Segons fonts consultades de la policia catalana, el detingut no tenia carnet de conduir i tampoc assegurança del vehicle. A més, consten antecedents policials, la majoria per robatoris amb força.

Andorra està de dol per la mort de Marc Pimienta, exseleccionador nacional d'esquí de fons, atropellat mortalment a Cornudella de Montsant, al Priorat, mentre circulava amb bicicleta el passat dissabte. El resident Marc Pimienta es trobava a la carretera C-242 quan va ser envestit per un turisme en el punt quilomètric 44,4. Pimientava ser trobat estès a la carretera, segons va informar el Servei Català de Trànsit dissabte, després que el conductor fugís del lloc de l'accident.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT