PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra consolida un bon primer curs i manté la categoria

Eder Sarabia festeja els 100 partits a la banqueta tricolor i espera repetir, almenys, 100 més

Per Pol Forcada Quevedo

Morer durant un moment del partit contra el Lugo.
Morer durant un moment del partit contra el Lugo. | Carlos Castro / LOF

L’FC Andorra va marxar de l’Anxo Carro amb un empat a dos. Tot i això, i inclús abans de començar el duel, els del Principat ja sabien que mantenien la categoria després de la derrota del Màlaga CF a Ponferrada (2-0). Així doncs, l’objectiu del curs queda assolit, i els de Sarabia tornaran a disputar el curs vinent la Lliga Smartbank després d’un any de debut d’ensomni. Això sí, ja sense possibilitats d’arribar a les posicions de play-off. 

Respecte al partit de diumenge, el mateix Sarabia va comentar en la roda de premsa posterior que «ens va faltar un pèl de control en moments determinats, una mica de rigor col·lectiu en atac i contundència defensiva». Aquests fets, va explicar el basc, «van permetre que els gallecs contraataquessin». Tot i això, va destacar els darrers 10 minuts perquè «hem entès el que havíem de fer després d’un tram on ens hem precipitat amb pèrdues de pilota i sense defensar bé l’àrea», tot esmentant que els seus van fer el suficient per poder endur-se els tres punts.

Tot i el resultat, «em quedo amb la felicitat de la salvació, que és increïble i un exitàs de tot l’equip i el club, i ara intentar gaudir tot el que queda per davant», va celebrar l’entrenador dels del Principat, que va afegir que ara resten tres partits on podran jugar amb tranquil·litat.

Demanat pel seu centenar de partits a la banqueta tricolor, Sarabia va explicar que «és un dia molt simbòlic perquè es manté la categoria, a Lugo, un lloc especial per a mi, i és aquesta xifra tan rodona». Va elogiar el creixement que el seu conjunt ha anat tenint i l’estil que «hem demostrat a tots els estadis», i va posar com a punt d’inflexió el partit contra el Lleida «quan vam aconseguir la classificació de 1a RFEF. A partir d’allà l’equip va fer el salt cap al conjunt que volíem ser». El tècnic va festejar la xifra de 100 partits: «He gaudit molt amb aquest equip i soc molt feliç, i vull repetir almenys 100 matxs més».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT