PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra rep demà un CD Tenerife en bona ratxa

Els canaris encadenen sis jornades sense perdre, amb tres empats i tres victòries

Per Pol Forcada Quevedo

Valera al partit d’anada.
Valera al partit d’anada. | @FCANDORRA

Amb la salvació assolida, a l’FC Andorra li resten tres jornades per a tornar a demostrar el bon nivell de fa un parell de setmanes i intentar tancar la primera temporada al futbol professional amb la millor posició a la taula. El primer rival que té per davant és el CD Tenerife, que arriba amb una bona ratxa de resultats.

Els canaris són ara mateix els desens classificats amb 53 punts, un més que els tricolor (dotzens) i amb sis partits sense conèixer la derrota. El darrer matx on els de Lluis Miquel Ramis no van aconseguir cap punt va ser a finals de març en la visita l’Alavés, des de llavors, tres empats i tres victòries, les dues darreres seguides contra el CD Leganés i el Llevant. Això sí, no guanyen cap partit fora de casa des del 22 de gener, quan ho van fer per la mínima contra l’FC Cartagena. 

Per la seva part, els tricolor porten un parell de jornades sense vèncer, amb una derrota per la mínima a casa contra el CD Mirandés i un empat a dos contra el ja descendit CD Lugo. A més a més, Eder Sarabia no podrà comptar amb un jugador important, el lateral Adrià Altimira, que al darrer duel va veure la cartolina vermella i per al de demà està sancionat. 

Cal recordar que al partit d’anada a l’Heliodoro Rodríguez López, el matx entre els del Principat i els de l’illa va finalitzar amb empat a u, en el que va ser un monòleg de possessió per als andorrans però sense gaires ocasions tot i avançar-se al marcador gràcies a un gol de Carlos Martínez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT