PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’obre el període de controls dels accessos rodats a Claror, Camp Ramonet, Pont Negre i Coll de Finestres

Els residents de Sant Julià de Lòria podran accedir-hi gratuïtament

Per El Periòdic

La parròquia de Sant Julià de Lòria.
La parròquia de Sant Julià de Lòria. | Comú de Sant Julià de Lòria

Demà s'obre el període del control dels Accessos Rodats a Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Finestres fins al dia 3 de desembre d'enguany. Així doncs, com ja es va aprovar en una ordinació l'estiu del 2020 amb l'objectiu de regular l'accés motoritzat al medi natural de la parròquia. Així doncs, els vehicles de quatre rodes només podran circular en aquests trams durant aquesta temporada.
D'aquesta manera, aquest diumenge comença el període i cal tenir un carnet per a residents de la parròquia per a accedir gratuïtament, mentre que els residents d'altres parròquies o turistes hauran d'abonar 25 euros per persona. Per a poder accedir s'ha d'omplir la sol·licitud que es pot descarregar a la web de Sant Julià de Lòria o fer-ho directament al servei de Tràmits situar a l'edifici administratiu.
Cal destacar que la instal·lació per a accedir-hi compta amb un guàrdia que s'encarregarà de cobrar l'import i controlar el pas. A més, una vegada que les persones creuin la barrera d'accés, també hi haurà un control perquè en cas que es produeixi una incidència, es pugui sancionar. Tots aquests beneficis s'empraran per a assumir el cost que genera tot el trànsit. Tot i així, els ramaders tindran el pas franc.
La vulneració de les prescripcions de l'Ordinació reguladora té la consideració d'infracció administrativa i les sancions van dels 50 als 3.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT