PUBLICITAT

El refugi Borda de Sorteny i Secnoa tramita el segell de la biosfera

Han estat les primeres empreses turístiques d’Ordino a fer la sol·licitud

Per El Periòdic

La reunió de la taula de dinamització d’Ordino.
La reunió de la taula de dinamització d’Ordino. | Comú d\'Ordino

El Refugi Guardat Borda de Sorteny i Secnoa han estat les primeres empreses d’Ordino a fer la sol·licitud per a obtenir el segell de la reserva de la biosfera com a empreses turístiques compromeses. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, es va mostrar satisfet davant la iniciativa a la reunió de la Taula de Dinamització que va tenir lloc ahir al matí, on hi eren presents els principals actors de la parròquia amb representació del sector hoteler, agrícola i artesà, a més del director de l’estació d’Ordino Arcalís.

Els segells permetran fer una comunicació més efectiva i integradora dels valors que implica formar part de la reserva de la biosfera, així com a les empreses mostrar el seu compromís amb la sostenibilitat. El proper 15 de juny es reprendrà el curs informador obert a la participació de totes les empreses que vulguin formar-ne part. Amb aquest alineament, productes i empreses guanyaran un fet diferenciador per a atraure nou públic sensibilitzat amb les polítiques de sostenibilitat. La sol·licitud del segell es podrà fer al servei de Tràmits i caldrà adjuntar una petita memòria de l’entitat.

D’altra banda, a la trobada també es van presentar les activitats i els esdeveniments que es faran a Ordino els mesos d’estiu, així com el procés de candidatura per a obtenir el label Best Tourism Villages, atorgat per l’Organització Mundial del Turisme (OMT).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT