PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp destina prop de 170.000 euros a la programació cultural

Per El Periòdic

Veïns d'Encamp participant en el 'Crash Car' d'Encamp que se celebra per la Festa del Poble.
Veïns d'Encamp participant en el 'Crash Car' d'Encamp que se celebra per la Festa del Poble. | Comú d\'Encamp

El comú d’Encamp destina prop de 170.000 euros a la programació cultural de la parròquia durant el 2023. Així es desprèn de l’edicte publicat aquest dimecres al BOPA, en el qual s’adjudica la contractació d’activitats i espectacles a Vershine, SL, Gatzara Espectacles, SL, Jarana, SLU i Andorra Animació.

Entre les propostes contractades, hi figuren el festival de titelles d’Encamp i del Pas de la Casa, musicals infantils, teatre per a adults, tardes d’estiu a Encamp, activitats infantils al Pas, espectacles de llum, làser o mapatge per Encamp, els espectacles relatius a la revetlla de Sant Joan arreu de la parròquia, l’animació pel Sopar de Gala d’Encamp, la Nit de Bruixes i el concert per a la Festa del Poble, que disposa d’una partida de 35.779,36 euros.

D’altra banda, el comú també ha adjudicat la contractació d’activitats i espectacles per a la Festa del poble i la Festa Major d’Encamp per un import de gairebé 70.000 euros, dels quals 49.850 es destinaran exclusivament a la primera. Segons indica el BOPA, la Festa Major comptarà amb actuacions musicals i activitats aquàtiques.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT