PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

BiciLab celebra el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars

La jornada començarà a les 10.30 hores amb una pedalada popular

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu del BiciLab.
Imatge d'arxiu del BiciLab. | EL PERIÒDIC

El BiciLab Andorra celebra dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars per a tots els públics. L’objectiu de la jornada és promocionar aquest mitjà de transport.

Els assistents podran gaudir de teatre al carrer, concerts de l’Institut de Música, una xerrada sobre perspectives de futur de la bicicleta i visites guiades gratuïtes al museu. La jornada començarà a les 10.30 hores amb una pedalada popular impulsada pel govern que recorrerà el centre de la parròquia amb dos recorreguts, un de dos i un de quatre quilòmetres.

A les 12.00 hores tindrà lloc l’espectacle teatral ‘Gregaris’, que girarà al voltant dels valors de l’esport, i a les 13.00 hores els alumnes de l’Institut de Música oferiran un concert de cambra a les instal·lacions del BiciLab. El dia abans, divendres 2 de maig a les 19.00 hores també s’oferirà un recital de piano amb el mateix format.

Ja a la tarda, a partir de les 16.30 hores, es durà a terme un cicle de reflexió sobre el paper que juga actualment la bicicleta i les perspectives de futur. Les ponències aniran a càrrec de Cicland, Bike Lògic i Bicicletas sin fronteras. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT