PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els síndics compromesos a millorar la col·laboració entre el Consell General i els comuns

Els síndics i els cònsols d’Encamp es tornaran a reunir a la tardor

Per El Periòdic

La reunió entre els síndics i els cònsols d’Encamp, ahir.
La reunió entre els síndics i els cònsols d’Encamp, ahir. | CONSELL GENERAL/EDUARD COMELLAS

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, van continuar ahir dimecres amb la ronda de visites que estan fent als set comuns. En aquest cas va ser el torn del Comú d’Encamp, on van ser rebuts per la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Joan Miquel Rascàgneres.

La trobada d’ahir, que va durar una hora, va servir per a constatar, com ja han dit altres vegades, que cal una major col·laboració entre institucions, una promesa que els síndics han fet assegurant que tenen com a objectiu millorar la coordinació amb els comuns. Pretenen dotar el Consell General de «sensibilitat parroquial» a l’hora de treballar les lleis, ja que «moltes de les disposicions dels textos legals acaben repercutint en serveis i competències comunals», va destacar Ensenyat.

Els cònsols encampadans van voler remarcar la importància de la comunicació entre les administracions, assegurant que «això revertirà positivament en els serveis i l’atenció que prestem als ciutadans i ciutadanes», va destacar Laura Mas.

En finalitzar la reunió, els síndics i els cònsols d’Encamp van acordar una nova trobada a la tardor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT