PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Centre Cultural lauredià continua amb les reformes

Les plantes -1 i -2 del Centre Cultural lauredià ja estan operatives

Per El Periòdic

| Comú de Sant Julià de Lòria

L’activitat a les plantes -1 i -2 del Centre cultural i de congressos lauredià, on s’ubiquen les dependències, entre altres, de la Trapa o l’Escola d’Art, no tornarà fins al curs vinent malgrat que, tal com ha confirmat aquest dimecres el cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, aquests espais ja estan totalment habilitats després de les obres que han tingut lloc arran de l’incendi el 9 de novembre del 2022. «Per qüestions de no generar moviment per tan poc temps, i tenint en compte que aviat s’acaba el curs escolar, s’ha decidit mantenir les activitats al lloc on s’estan realitzant i, de cara al curs vinent, tornar-les al seu espai», ha explicat el cònsol.

De fet, l’Escola d’Art és l’únic equipament d’aquestes plantes que encara està pendent d’enllestir, tot i que tal com ha avançat la constructora al comú, es preveu que la rehabilitació estigui totalment finalitzada a mitjans de juny.

Pel que fa a la planta baixa on hi ha el ‘hole’, la biblioteca i el bar i les plantes superiors, encara queda feina al davant, especialment quant a la remodelació dels auditoris Claror i Rocafort. El gruix important de feina, per tant, es troba en els dos auditoris, en aquests espais, el cònsol ha recordat que «s’està treballant en un projecte de modernització a nivell tecnològic i acústic», així com en tots aquells elements que integren un equipament d’aquestes característiques.

Pel que fa a la façana, encara no hi ha novetats. Per tant, la corporació encara es manté a l’espera de saber si és més convenient retirar les plaques afectades pel fum, netejar-les i tornar-les a posar, o bé retirar-les per col·locar-ne unes de noves.

PUBLICITAT
PUBLICITAT