PUBLICITAT

Andorra la Vella

Andbus fa un donatiu de 4.906 euros a l’associació Assandca

Els diners aniran destinats a la compra de mobiliari pel nou local

Per Anna Mencos

Lliurament del xec a Assandca.
Lliurament del xec a Assandca. | A.M.

Andbus va fer un donatiu de 4.906 euros a l’Associació Andorra Contra el Càncer (Assandca) després de completar el primer any del projecte ‘Andbus Solidari’, que consisteix a donar un euro a una ONG per cada enquesta de satisfacció que fan els clients de l’empresa de transports.

D’aquesta manera l’associació va aconseguir recaptar gairebé 5.000 euros que faran servir per a finançar la compra del mobiliari que necessitaven per a la seva nova seu.

El CEO de la companyia de transports, Dani Vinseiro, va explicar ahir a la tarda que la iniciativa es va pensar per establir col·laboracions amb «entitats sense ànim de lucre que poguessin aportar beneficis per al conjunt de la societat». D’aquesta manera, cada vegada que un client completa el qüestionari, que es pot trobar escanejant el codi QR dins dels transports de l’empresa, Andbus dona un euro a l’associació.

Per la seva part, Assandca va agrair el donatiu destacant que «gràcies a l’aportació, ja podem començar a arrencar i donar el servei que nosaltres volem pels nostres pacients», va explicar el seu president, Josep Saravia.

També van explicar que les organitzacions sense ànim de lucre no solen rebre diners de Govern, «quan rebem alguna cosa és perquè ens estan ajudant amb alguna acció en concret, per tant, gràcies a les aportacions d’empreses privades podem fer coses d’aquestes», va reivindicar.

La següent col·laboració de l’Andbus Solidari es durà a terme amb l’Associació de Malalties Minoritàries i tindrà com a objectiu ajudar a cobrir les despeses derivades de les campanyes de difusió i conscienciació que dirigeixen als ciutadans.

NOVA LEGISLATURA

Preguntat sobre com enfoquen la nova legislatura des de l’associació, Saravia, va manifestar que les propostes que presentaran seran les mateixes que fins ara i que esperen que els ajudin una mica més, sobretot en temes de radiografies, acompanyament i cribratge dels pacients amb càncer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT