PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cachafeiro torna a Xiva per a continuar creixent amb l’MDC

El circuit valencià acull aquest cap de setmana la segona cita del CEK

Per El Periòdic

Cachafeiro aquesta temporada.
Cachafeiro aquesta temporada. | Tony Cachafeiro

El circuit de Xiva, a València, acull la segona cita del Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK) aquest cap de setmana, on Tony Cachafeiro arriba amb bones sensacions després de debutar amb un cinquè i un setè lloc amb l’equip MDC Racing al mateix circuit, però al Campionat Valencià (CKCV). El pilot andorrà, doncs, espera continuar creixent amb el CEK amb el nou equip. «Arribem amb il·lusió després del CKCV. Esperem tornar a ser regulars, mantenir-nos dins el top10 i continuar millorant amb MCD», va assenyalar Cachafeiro.

S’esperen uns dies de competició on la pluja serà la protagonista, amb tempestes des de demà, primer dia dels corredors a la pista. Tot i això, aquesta circumstància no afecta de més al pilot, ja que s’hi va interposar en la seva darrera competició internacional, la IAME Euro Series, i també al CKCV, amb bons resultats per a l’andorrà. 

Cachafeiro va parlar de quins són els objectius amb l’MDC Campionat d’Espanya de Kàrting: «Són els mateixos d’ençà que vaig començar a complir el somni de ser pilot. Polir detalls dia a dia per aconseguir bons resultats i alegries juntament amb l’equip». Per a fer-ho, el jove corredor andorrà s’ajuda del seu mecànic, formador i coach, Ángel Aviñó, l’entrenador Miguel Ángel Rodellar, el psicòleg esportiu Alberto Mico, el mecànic d’ossos Ricard Crespo i, sobretot, «del meu conseller» Albert Llovera.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT