PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Les obres del vial de la Massana podrien començar a la tardor

La reforma integral de Santa Caterina també estarà enllestida abans de finals d'any

Per El Periòdic

Sessió de Consell de Comú de la Massana, aquest matí.
Sessió de Consell de Comú de la Massana, aquest matí. | COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana ha donat llum verda a la signatura de convenis de cessió anticipada de terreny per tal de poder construir la primera fase del futur desviament de la Massana. De moment s'han aprovat la majoria dels convenis i s'espera acabar el procés amb els altres dos propietaris ben aviat.

El projecte constructiu estarà enllestit el mes de juny i després es durà a terme la licitació de les obres, que podrien començar de cara a la tardor, d'acord amb els terminis previstos. La licitació es farà conjuntament amb el Govern, ja que un tram del futur vial és de titularitat comunal i un altre és el que el Govern té en el pla d'infraestructures viàries.

En la sessió de Consell de comú d'avui també s'ha aprovat una partida de 839.000 euros per a la futura instal·lació d'un ascensor que comuniqui l'Avinguda Sant Antoni amb el vial.

La reforma integral de Santa Caterina s'acabarà pròximament, amb treballs que inclouran una pista de bàsquet i una zona de cal·listènia, a més d'una zona enjardinada. La segona fase tindrà un cost d'uns 650.000 euros. Avui s'ha fet l'adjudicació i el projecte estarà enllestit de cara a la tardor. El conseller d'Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, ha afirmat que "serà un canvi radical de la zona de Santa Caterina per a convertir-la íntegrament en el punt de trobada i diversió dels joves de la Massana, fomentant la pràctica de l'esport i creant zones de convivència". Poulet ha explicat que la primera fase del projecte ha tingut una gran acollida entre els joves, que cada tarda i caps de setmana omplen el parc juvenil, que compta de moment amb una pista de futbol, un skate park, una zona d'iniciació i una altra més tècnica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT