PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Nova producció teatral de la Jove Companyia Nacional

Les actrius generaran el material a partir de la seva pròpia experiència

Per El Periòdic

Txell Díaz i Elena Santiago.
Txell Díaz i Elena Santiago. | Clàudia Asensio

La nova temporada de la Jove Companyia Nacional d’Andorra (JOCAND) prepara, com cada any, una nova producció teatral. Enguany ve marcada per un canvi en la direcció del nou espectacle, ja que les encarregades de dirigir i acompanyar les joves actrius seran la Txell Díaz i l’Elena Santiago, les creadores de la companyia andorrana «Les Molt Il·lustres».

Aquest projecte gira entorn de la identitat de les actrius de la segona promoció. Set noies d’entre 17 i 21 anys es desenvolupen en un món globalitzat, hipersexualitat i hiperestimulat d’informació provinent de les xarxes socials i dels mitjans de comunicació.
El projecte tindrà com a punt de partida el material que les actrius generaran al voltant de l’experiència pròpia, a més de la seva visió del món i la reflexió de com la mateixa societat les veu a elles, a més de com afecta la seva identitat en un moment que encara està en construcció.

Cal destacar que l’espectacle s’assajarà durant els mesos de juliol i agost i s’estrenarà a principis de setembre al Teatre de les Fontetes del comú de la Massana.

Recordar que la JOCAND és un projecte de la Fundació ENA impulsat per l’Animal Escola de Teatre, una companyia estable de joves d’entre 16 i 21 anys que neix per a apropar el teatre als jovesamb inquietuds artístiques.
La direcció artística del projecte està a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT