PUBLICITAT

Laura Orgué i Arnau Aranda guanyen la Casamanya Extrem

Ha sigut la primera prova dins de la 1a edició de la Copa Andorra de curses de muntanya en Modalitat Vertical

Per El Periòdic

Les guanyadores de Casamanya Extrem.
Les guanyadores de Casamanya Extrem. | FAM

Aquest matí ha tingut lloc a Ordino la Casamanya Extrem Vertical Race, la tercera prova dins del calendari Multisegur Assegurances Copa Andorra, i ha sigut la primera prova dins de la 1a edició de la Copa Andorra de curses de muntanya en Modalitat Vertical.

La Casamanya Extrem ha començat a les 10.00 hores amb cinc quilòmetres de distància 100% verticals i un desnivell positiu de 1.400 metres. La sortida s'ha situat al poble d'Ordino i l'arribada al cim de Casamanya. Aquesta prova era puntuable per a les categories sèniors dins de la Copa d'Andorra. A la mateixa hora també s'ha donat el tret de sortida, des del quilòmetre 9 del Coll d'Ordino dues proves més: primerament el circuit Clàssic amb 3,5 quilòmetres de distància i 760 metres de desnivell per a les categories U18 i U16 i el circuit Mini amb 2,4 quilòmetres verticals i 400 metres de desnivell per a les categories U14 i U12.

En la categoria sènior femenina, la guanyadora ha estat Laura Orgué, que ha completat el circuit vertical en un crono d'1h 13' 00", i la segona classificada ha estat Núria Hospital amb un temps d'1h 15' 25". La tercera classificada ha sigut Rosa Maria Nieto amb un crono d'1h 16' 26".

En la categoria sènior masculina el guanyador ha estat Arnau Aranda amb un temps final de 59'31". L'han acompanyat al podi Jordi Bolet i Anioñ Pujiula amb uns cronos finals d'1h01'00" i 1h'02'52" respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT