PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obert el període de renovació pels abonaments 2023-2024

El període de renovacions per a la pròxima temporada és des d’avui fins al 2 de juliol

Per El Periòdic

Els jugadors del FC Andorra en la celebració d’un gol.
Els jugadors del FC Andorra en la celebració d’un gol. | FC Andorra

El període de renovació pels abonaments de l’FC Andorra de la temporada 2023-2024 comencen avui i acaben el pròxim 2 de juliol. Les renovacions es poden fer a través de la pàgina web amb el correu al qual està vinculat l’abonament. Per a tots aquells que prefereixin fer-ho de manera presencial, s’habilitarà un punt d’atenció a l’abonat a la botiga de l’Estadi Nacional a partir del dijous 22 de juny. 

El carnet d’abonat 23/24 dona dret a assistir als 21 partits de Lliga a l’Estadi Nacional. La resta de partits que es disputin a l’Estadi no estan inclosos. 

Alguns dels avantatges que dona l’abonament és un 20% de descompte en entrades, prioritat en la reserva d’entrades pels partits que l’Andorra juga com a visitant, un 15% de descompte en la samarreta oficial, informació i promocions en exclusiva a través del newsletter del club i accés exclusiu a l’àrea d’abonat. 

Per a aquells que vulguin canviar de localitat ho podran fer entre el 3 i el 5 de juliol i només es pot fer presencialment. Per a fer-ho hauran d’haver renovat el seu abonament durant el període establert.

PUBLICITAT
PUBLICITAT