PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La propietat no tanca la porta a l’estadi a la Borda Mateu

Fonts properes a la família Mestre expliquen que avui dia no hi ha hagut cap proposta ferma

Per El Periòdic

Els terrenys de la Borda Mateu.
Els terrenys de la Borda Mateu. | RTVA

La propietat dels terrenys de la Borda Mateu on l’FC Andorra hauria ficat l’ull per tal de construir el seu futur estadi no ha tancat la porta que la infraestructura esportiva es pugui acabar fent allí. Fonts properes a la família Maestre van explicar que avui en dia no hi ha hagut cap proposta formal amb ells per part del club tricolor i que només s’han realitzat converses informals sense més profunditat sobre el tema.

Malgrat la demanda d’informació sobre què suposaria desenvolupar un pla parcial en matèria d’habitatge en els terrenys, les mateixes fonts van explicar que aquest fet no invalidava res i que el que es feia era avaluar totes les opcions possibles que hi havia per a fer en aquella ubicació. En darrer lloc, van apuntar que tot és qüestió de seure, parlar i arribar a un acord, si és que és possible, però que per a ells l’estadi ni era una prioritat ni ho deixava de ser, sinó que era una més de les opcions en una zona que s’està convertint en una de les perles urbanístiques de la capital.

Astrié confirma contactes / El cònsol major d’Andorra la Vella, David Astrié, va confirmar que membres del comú i la propietat de Borda Mateu i el seu equip tècnic han mantingut una primera reunió en què es va «presentar l’equip de treball» i es va plantejar la «intenció d’iniciar els tràmits per a desenvolupar el pla parcial» a la zona amb la voluntat de construir-hi habitatges i una gran zona verda. Astrié va recordar que si aquest pla tira endavant finalment, la corporació rebria a canvi una parcel·la de 10.000 metres quadrats fruit de la cessió obligatòria del 15% i que posteriorment hauria de decidir a què la destina.

Cal recordar que aquest terreny és un dels que s’apuntava per a la construcció de l’estadi del conjunt andorrà i qüestionat sobre què passarà ara amb aquesta instal·lació si finalment es plasma aquest projecte, el cònsol major de la capital va respondre que és una qüestió que s’ha de plantejar al club de futbol, ja que en tot cas no seria un tema que incumbiria el comú. Després d’aquesta primera trobada, per tant, el Comú d’Andorra la Vella està a l’espera que finalment el projecte sigui tramitat, perquè oficialment encara no hi ha cap pas fet en aquest sentit, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT