PUBLICITAT

Nous temps, nova forma de fer política

Sóc un jove de 31 anys que durant gran part de la meva vida la política no m’ha interessat. De fet, puc afirmar que formava part del 40% d’abstencionistes. Són varis els motius que explicaven el meu passotisme de la política, ja que sovint se centra a fer polítiques pels amics, per les grans famílies del país, deixant de banda a una immensa majoria de la societat.
Però si una cosa em defineix, és que no sóc conformista, no vull ser-ho. Formo part del nombrós grup de joves que ha acabat els estudis fora d’Andorra i també hi he estat treballant, malauradament perquè al meu país no se m’havien donat les oportunitats per fer-ho. Però, ara fa un temps, vaig decidir tornar al meu país per estar amb la meva família i perquè crec que Andorra ha de ser un lloc on els joves puguin quedar-se a viure i treballar. Per això, he decidit lluitar per tenir un futur aquí, en el lloc que m’ha vist néixer i al costat dels meus.
És en aquest punt, on he decidit que no em puc quedar amb els braços plegats. No he estat mai conformista ni vull ser-ho ara. Estic fart de veure com en aquest país qui governa, ho fa només pels seus interessos. Estic fart de veure com els concursos públics, siguin comunals o de Govern, els guanyen sempre els mateixos, els amiguets o els amics dels amiguets, sense tenir en compte si és l’opció que més beneficia al ciutadà i al país.
En un context econòmic on Andorra estarà obligada a competir a escala internacional aquesta forma de fer no es podrà perpetuar. Cal un canvi en el fons, en la forma i en les persones. És l’hora de fer una política moderna, adaptada als nous temps, transparent i amb vocació de servei i on la gent se senti escoltada. És l’hora de tenir polítics per vocació i no per interessos particulars.
En aquest aspecte, crec que hi ha una opció que s’adapta perfectament als nous temps i als reptes que ens esperen com a país i societat. Una opció que compta amb gent jove, polítics moderns i actuals que volen fer política per a tots. Persones que volen sumar, amb ganes de fer coses pel país que estimen, des de la responsabilitat i avantposant l’interès comú als particulars. Per això, Liberals d’Andorra és l’opció que, jo com a inconformista, he triat perquè estan demostrant que ‘una altra forma de fer’ política és possible i que és una clara aposta pel canvi que el país necessita. Us apunteu al canvi?
Jo sí que m’apunto perquè igual que vull que m’escoltin, faré el mateix: escoltar, parlar i debatre per aconseguir un futur millor per a tots.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT