PUBLICITAT

Guanyem el futur

Demòcrates per Andorra va designar fa uns dies Xavier Espot com a candidat per encapçalar la candidatura a les eleccions generals de l’any vinent. Una designació que és fruit d’un procés de treball desenvolupat de forma rigorosa i exemplar per la comissió electoral que el partit va constituir amb aquest objectiu i que ha anat fent la seva feina durant gairebé un any.


Una tasca que no ha estat fàcil, i que vull aprofitar per posar en valor, donada la seva complexitat: comptar amb perfils de la solvència, vocació i competència com els de les persones que s’han postulat per assumir aquest compromís és un privilegi enorme. El capital polític que personalitzen tots ells em permet assegurar que el nostre és un projecte amb molt de futur. 


Hem tingut la responsabilitat d’impulsar la transformació d’aquest nostre petit país i d’obrir-lo al món i aquesta visió és vigent avui i ho serà encara en el mitjà i el llarg termini. El Xavier Espot és conscient d’aquest fet, perquè n’ha estat un dels artífex des de la seva responsabilitat al capdavant de les carteres que ha liderat i que, en aquesta darrera legislatura, han estat determinants per a fer progressar el país.
Aquest és el llegat que li traslladem i que ell, durant el seu discurs d’acceptació davant la seixantena de representants institucionals de DA que van prendre part de l’executiva extraordinària del passat 23 d’octubre, ha acceptat bo i avançant que encapçalarà un programa reformista que consolidi la recuperació econòmica i permeti continuar duent a terme polítiques socials.


La seva visió del país en clau social és, precisament, un dels elements que fan del Xavier Espot una de les persones que treballa pensant en les persones. Aquest és un fet que constates quan el veus interactuar, sigui quin sigui el context en que es trobi: mirant sempre els ulls del seu interlocutor, escoltant atentament les preocupacions i opinions que li traslladen i que ell interioritza i immediatament tradueix a l’esfera de l’acció política. 


En definitiva, un home que treballa per un país que és el seu i de moltíssimes persones amb realitats i formes de pensar diferents. A aquesta diversitat ha sabut entregar-se des del primer dia i amb aquest tarannà afrontarà el treball que haurem de fer tots plegats, amb ell, per fer aquell equip que, com ell, estigui disposat a treballar pel projecte de país.


Un projecte que pretén seguir governant amb l’objectiu de contribuir a la construcció de la societat moderna, oberta i competitiva que estem lluitant tots plegats des de fa 8 anys amb la implementació del nostre programa reformista. Per a alguns és difícil reconèixer que això és així, i és comprensible però, al marge dels obstacles i de les crítiques, si una cosa hem tingut clara a Demòcrates és que el full de ruta que proposem és imprescindible perquè Andorra hi guanyi. I m’atreveixo, si m’ho permeteu, a subscriure el que va dir en el moment d’acceptar el repte: som els més ben preparats per afrontar les eleccions generals i comunals de l’any que ve. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT