PUBLICITAT

Un any inesperat a la Massana

Ara fa just un any, el 28 de desembre del 2019, es va donar el tret de sortida del nou mandat comunal. Les cònsols i els consellers i consellers comunals vam prendre possessió dels nostres càrrecs amb la màxima il·lusió possible i amb moltes ganes de tirar el nostre projecte endavant, un repte que ben aviat es veuria estroncat per l’aparició del SARS-CoV-2.

L’empenta per l’inici d’aquest mandat va quedar aparellada amb un gran sentit de la responsabilitat per executar unes accions del programa electoral, que no ha estat gens fàcil portar a terme aquest primer any. De fet, els constants contratemps produïts per la pandèmia ens han obligat a aparcar algunes de les mesures que a priori eren immediates. No obstant això, el caràcter solidari de les propostes les convertien en més necessàries que mai: ajudes econòmiques a temporers en situació precària, assistència a la gent gran, o suport a la xarxa solidària engegada per la Comissió de Festes de la Massana. Són algunes de les accions preses que han aportat el nostre gra de sorra en la superació d’aquesta crisi que tant està afectant a tota la societat.
Tanmateix, no ens hem oblidat de les decisions del dia a dia com les 10 mesures de La Massana Sostenible, una clara declaració d’intencions de l’equip comunal en la preservació del nostre medi ambient; o la revitalització del comerç, en la qual han participat la majoria d’establiments comercials amb l’objectiu de dinamitzar el consum intern de la parròquia. Així mateix, també s’ha dut a terme l’obertura de l’estació de Pal-Arinsal a l’estiu per poder gaudir de les activitats a l’aire lliure després del confinament. Aquestes i moltes altres mesures s’han pogut dur a terme sense cap inconvenient i sempre, consensuades per la Junta de Govern.

Tot i no tenir oposició, i gràcies a la pluralitat de forces polítiques d’aquest comú de coalició, hem aconseguit generar debats interns extremadament enriquidors que han servit per aportar propostes més objectives i millors solucions a la ciutadania. El sentit de la coresponsabilitat i l’esperit crític al qual ens sotmetem diàriament, ens permet treballar sota la mateixa pressió que si hi hagués oposició. El deure sempre és el mateix, fer la vida dels nostres veïns una mica millor. I des de Liberals ens comprometem a seguir qüestionant, proposant i participant activament en totes les decisions comunals per tal que tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes se’n puguin beneficiar.

Seguirem treballant per afrontar de la millor manera tots els reptes que vindran que no seran pocs, ja que a la pandèmia encara li queden, com a mínim, uns mesos al davant fins que l’arribada de les vacunes permeti retornar a una certa normalitat. Bones festes i sobretot, molta salut! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT