PUBLICITAT

Seguim treballant per Encamp

L’estiu de l’any passat va ser del tot atípic. Establiments tancats, desplaçaments geogràfics restringits i una davallada turística del tot notable. Però d’això podem dir que n’hem après la lliçó. Des de les conselleries liberals del Comú d’Encamp hem treballat per donar un impuls a l’acció política de la coalició comunal amb diferents propostes i novetats que han tingut afluència durant els mesos estiuencs.

Des de la Conselleria de Cultura i Afers Socials s’han organitzat gairebé una vintena d’activitats infantils setmanalment a Encamp i Pas de la Casa. Espectacles com ‘Mapatge’ o l’autocinema han tingut una gran afluència de públic de totes les edats. També s’han dut a terme 6 visites guiades als nuclis d’Encamp, com per exemple a Les Bons, Sant Miquel o Vila i, ja des del Departament de Socials, també hem de remarcar les activitats esportives realitzades des de finals del mes de juny fins a mitjans d’agost amb la gent gran, per tal d’afavorir l’activitat física i la interacció entre els nostres padrins. La valoració que hem rebut ha estat del tot positiva si tenim en compte que les visites durant els mesos de juliol i agost s’han incrementat dràsticament respecte a l’any anterior i també perquè molts dels nostres veïns han optat per quedar-se a Andorra a passar l’estiu.

Les noves propostes també han seguit dins de la mateixa organització comunal donat que s’ha avançat en l’actualització de la graella salarial dels llocs de treball públics del Comú, així com s’ha implementat el sistema de fitxatge facial dels funcionaris. Aquesta darrera millora aporta com a novetat un sistema més higiènic i precís de control d’horaris, suprimint l’antic sistema de targeta manual. Amb les mesures sanitàries hem hagut d’actualitzar tots els sistemes d’accés, primer per evitar el risc de contagi i de retruc aprofitar per digitalitzar-los encara més. Donar una passa endavant en la tecnologia que, amb tot convenciment, millorarà l’entorn de treball.

Totes aquestes accions rubriquen uns mesos de ritme frenètic al govern comunal que han revertit directament en la població. I és que l’inici del 2021 ha estat marcat per les mesures sanitàries i les campanyes de vacunació, però al mateix temps per l’ànim de preparar el país per l’escenari post pandèmia que de mica en mica s’està apropant. Els nostres veïns tenien ganes de veure la parròquia novament plena d’activitats als seus carrers i des de les conselleries Liberals no hem dubtat en dur a terme aquelles propostes que esdevenien troncals per revifar l’ànim els mesos d’estiu. És important seguir escoltant els ciutadans en les seves demandes per apropar la gestió a la població. La política de carrer és un eix troncal per a Liberals d’Andorra i així seguirà els pròxims anys en totes les tasques comunals que es duguin a terme per la parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT