PUBLICITAT

Acció per a tothom

El mes de setembre ha estat un mes important políticament. Ha nascut un nou moviment al país, Acció. Un projecte integrador per definició, que abraça tant a la gent jove com a la gent més gran. Un moviment format per persones preparades i experimentades al capdavant, que gaudeix de ganes renovades de fer país i sobretot de fer una política diferent de la tradicional.

El nostre projecte polític, de centre liberal dins l’espectre ideològic, ens permet abordar els diferents problemes de la nostra comunitat amb solucions que passen tant per polítiques socials quan siguin necessàries, com per polítiques econòmiques quan ho requereixi el mercat. El que és clar és que volem defugir completament dels extremismes que es poden veure a altres països del nostre entorn.

Acció és un moviment polític obert a tothom i seguidor dels principis liberals. Hi té cabuda tothom i tots els sectors de la nostra societat, tant per a participar del debat, com per l’abordament dels problemes socials existents, però sobretot, per la cerca de les que es puguin considerar les millors solucions.

Els càrrecs electes que formem part d’Acció i de les diferents institucions del país com el Govern, el Consell General i els Comuns, mantenim el nostre compromís i convenciment ideològic. Volem continuar compartint el programa electoral pel qual vam ser escollits en les coalicions polítiques del seu moment i així ho farem fins a esgotar els respectius mandats. Perquè la millor forma de complir amb la responsabilitat política és continuar treballant de costat amb els companys de les coalicions.

S’ha de ressaltar i agrair el suport que tots els càrrecs electes hem rebut per part dels diferents companys de coalició en les diverses institucions. L’esperit obert i sobretot proper de la nostra manera de fer, reforcen la predisposició a assolir aquells consensos necessaris per mantenir l’estabilitat social i política del país. Perquè el més important és mantenir el benestar de tota la ciutadania.

Fa prop d’un mes que es va constituir Acció i ja s’han programat diverses trobades amb els ciutadans a les parròquies. Estarem a la vostra disposició per escoltar-vos tant a Andorra la Vella, a Escaldes-Engordany, com a Encamp i el Pas de la Casa. La primera trobada a la Massana va confirmar les nostres expectatives, i és que la gent vol ser escoltada. La població ha de rebre l’atenció que mereix i aquí ens hi trobaran a tots els membres d’Acció: fent política de carrer per als nostres veïns.

Volem apropar-nos al ciutadà d’una forma directa, vis-a-vis, perquè se’ns puguin explicar de primera mà tots els problemes i necessitats d’aquells que ho viuen dia a dia i així poder trobar aquelles solucions que millor convinguin a tothom. Defugim de les promeses i de tots els fets idíl·lics perquè l’experiència diària de tothom és el que acosta al servidor públic a la realitat. El coneixement de primera mà és el que realment ens indica què hem de fer, com i per què.

Tenim molt de treball per endavant, però amb il·lusió, ganes i proximitat amb la ciutadania, ben segur se’ns farà molt més satisfactori i amè. El nostre missatge en tot serà senzill i realista, perquè és l’única forma de poder trobar el camí per afrontar tots els reptes de la societat. Vivim en un petit país on tothom es coneix i això és una característica que molt pocs països tenen. Hem d’aprofitar-ho al màxim per trobar el millor futur per tots i més en moments tan difícils com els actuals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT