PUBLICITAT

Passem a l’Acció

El projecte d’Acció ja està en moviment. Diumenge vam presentar el que seran les cares visibles del projecte durant les eleccions generals del 2023. Des de fa mesos ens hem estat reunint amb la població a les trobades parroquials, on hem pogut escoltar els seus neguits, els problemes que afronten cada dia i les angoixes que han de trobar solució immediatament. En aquest context, des d’Acció hem agafat embranzida amb una llista de candidatura nacional que és paritària, diversa i inclusiva. Perquè som un partit pròxim a la ciutadania. Per primera vegada, una candidatura nacional comptarà amb tres dones en les posicions capdavanteres de la llista. Aquesta declaració d’intencions és un reflex de la societat que volem. A la candidatura m’acompanyarà com a número dos Noelia Souque, una dona empoderada, mare jove, sobradament preparada en l’àmbit professional, que és experta en diplomàcia europea i relacions internacionals. Per la seva banda, al número tres hi tenim a Agustina Grandvallet, una dona reconeguda per la seva gran tasca al capdavant de l’associació de persones amb discapacitat. L’Agustina ens aporta aquest tret característic i que tant valorem a Acció, una dona amb molta implicació a la societat que coneix de primera mà els problemes reals dels ciutadans. Amb tota la resta de companys de candidatura encararem els comicis fent feina de la forma que més ens caracteritza, fent política de carrer.

El dia que vam presentar Acció vam fer un al·legat a favor del canvi del mapa polític. Com vaig explicar, la política necessita renovar-se i és per això que en aquesta llista he volgut comptar, en bona part, de persones vinculades a la societat civil perquè tinguin incidència en els problemes de la gent. Des de la plataforma ningú millor que la mateixa ciutadania coneix les dificultats a les quals ens enfrontem diàriament. Som nosaltres els qui volem aportar solucions a aquestes problemàtiques, i per això concorrem a les eleccions generals l’any 2023.

Com vam dir el passat setembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, des del primer dia el partit treballa amb la vocació d’aportar solucions reals a les problemàtiques reals. Sis mesos després de la posada en escena d’Acció, aquest projecte electoral rubrica aquella declaració. Tot el nostre equip té el desig de crear un país de persones autosuficients, independents i lliures. Que participin del benestar comú i de construir el futur com a societat en un país pròsper com ho és Andorra. La responsabilitat és conjunta de tota la ciutadania.

Tenim molts reptes al davant que afrontem amb determinació, però sense oblidar que volem afrontar-los des d’un debat obert, que impulsi el diàleg i la recerca del consens pel bé comú i l’interès general. Afrontarem des d’un programa electoral modern i sostenible tots els fronts oberts que tenen implicacions socials. Desitjo que ens feu confiança per encarar el futur plegats i treballar per continuar fent d’Andorra el millor país del món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT