PUBLICITAT

La Vuelta podria estar de ‘vuelta’ l’any vinent

Els dies corren quan es tracta d’aconseguir que la organització tingui un territori present per a la Vuelta Ciclista. I tenint en compte la bona acollida que ha fet Andorra a aquesta competició, és molt probable que l’any vinent tornem a tenir als millors corredors per les nostres carreteres. 

Que tota una etapa sigui al país seria una molt bona notícia per molts motius, entre els quals es troba el turisme que veurà com els hotels fan un ple pel que suposa tenir aquí a tots els ciclistes i els membres dels equips, a banda de mitjans de comunicació que cobreixen l’esdeveniment esportiu.

El cert és que encara no han transcendit detalls sobre quins seran els territoris per on passarà, ja que encara no estan del tot clars, però l’esperança no s’ha de perdre mai i tan de bo l’any vinent els tinguem aquí de nou.

El que s’haurà de treballar sens subte és el tema de la mobilitat per evitar que es col·lapsi el país sencer. Si bé ahir ja hi va haver fortes afectacions de trànsit a la capital durant unes hores, el fet que es faci una etapa sencera vol dir que les carreteres no estaran tallades hores sinó dies.

Andorra agrada per aquest tipus de competicions, per les seves bones carreteres, les rutes i per l’ambient que es respira. Per sort el pas de la volta pel país ha estat tranquil i no ha calgut cap actuació policial com les que hi ha hagut a Catalunya on certs individus intentaven boicotejar la volta d’una manera despreciable i posant en perill la integritat dels ciclistes.

Aquí, tot i fets aïllats, tenim un  paradís pels ciclistes professionals i també pels amateurs. Que sigui així per molts anys i que hi hagi La Vuelta a Andorra per molts anys. Ahir ho va dir el ministre Torres: volem una etapa sencera al país!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT