PUBLICITAT

El Govern decideix fer coincidir la campanya amb el pont

Les eleccions seran el 17 de desembre. On està la lògica de fer coincidir un inici de campanya electoral amb el pont de la Purísssima? És evident que no té cap mena de sentit. No en té per diversos motius entre els quals destaca que la gent no podrà marxar fora de pont per aquest fet.

I, d’altra banda, tampoc té gaire sentit fer coincidir unes eleccions amb un dels partits més esperats de la temporada on l’FC Andorra s’enfrontarà a l’Espanyol.

Però com sempre en aquests casos, algun interès hi ha darrere que molts es perden i és més que probable que algun cònsol necessiti més temps per arreglar alguna cosa. I tot això sense tenir en compte que el pont és el pont de la Constitució i que a Espanya tenen bastants dies de festa. I el fet que allà sigui festa suposa una gran quantitat de visitants pel país. Estar enmig d’una campanya electoral quan hi ha una gran quantitat de turistes que ens visiten no té gaire per no dir gens de lògica. Tindrem Andorra plena i primera setmana de temporada d’esquí marcada per uns comicis enmig d’una gran afluència de visitants.

El que es mereixen ara és que el resultat no sigui el que esperen i els surti malament la jugada. Perquè el que s’ha fet no té absolutament cap mena de sentit més enllà de respondre a interessos personals que la gran majoria desconeixem.

A més, les eleccions haurien de ser els primers dies del mes. És evident que no s’anaven a celebrar el 10 precisament perquè no coincidissin amb el pont de la Puríssima, però si es fa així, per què la campanya sí que es fa coincidir?

Quan tothom esperava que ahir a la tarda s’anunciés el dia 3 de desembre com la data escollida, ve el Govern i anuncia les eleccions per dues setmanes després. Una mica més i ja s’esperen a celebrar-les el dia de Nadal o inclús el 31, no fos cas que fer coincidir la campanya amb el pont no fos suficient.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT