PUBLICITAT

Els enganys electorals solen acabar passant factura

El tema del qual més es parla i que no ens permet desenganxar-nos de tot el que passa cada dia és l’acord d’associació amb la Unió Europea. 
Quan es parla amb polítics, expolítics o experts en la qüestió queda tot cada vegada més clar: el Govern té algun interès que tothom desconeix en signar aquest acord i fer-ho ràpid.

Però i què en pensen els ciutadans? Doncs com sempre, els més perjudicats són els més desconeixedors de la qüestió per la desinformació del Govern i per les mentides que Demòcrates va anar dient durant la campanya i inclús abans d’aquesta. Perquè si fem memòria, durant tot aquest temps s’ha estat dient que la Unió Europea respectaria les especificitats d’Andorra. I la setmana passada es va tenir accés a unes declaracions del vicepresident de la Comissió Europea on es deia que Europa mai les acceptaria.

Arribats a aquest punt i després de tantes mentides, pot d’una vegada el Govern explicar la veritat? Cal dir que si se signa l’acord Andorra estarà obligada a pujar l’IVA. Però això no interessa explicar-ho, és clar. No fos cas que el somni europeu del Govern actual es veiés aturat.

I cada vegada se n’adonen més partits que el que està fent el Govern és incomprensible i ja hi ha dues forces polítiques que demanen aturar aquestes absurdes negociacions.

Veurem amb quines sorpreses noves arriba el Govern aquesta setmana, veurem també si almenys es digna a explicar a la ciutadania què és el que està passant realment, i què perd Andorra si signa aquest acord perquè el que ja ha quedat clar és que Europa ni ens està regalant res ni està previst que ho faci mai. Siguem intel·ligents i fem com Mònaco.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT