PUBLICITAT

El MoraBanc Andorra inicia la lliga amb una derrota contundent

La pretemporada ja va deixar mostres que al MoraBanc Andorra encara li queden moltes hores d’entrenament per acumular el nivell i la cohesió d’equip necessària per plantar cara a una de les màximes competicions lligueres del món, la Lliga Endesa. La derrota d’ahir, que obria oficialment el curs per als tricolor, va ser el cop de realitat de tot això esmentat anteriorment.

De la pretemporada, l’entrenador Natxo Lezkano i el capità Nacho Llovet han dit en unes quantes ocasions que ha estat «atípica», però també van comentar que no se’n podia treure conclusions. Doncs bé, per demostrar alguna cosa si va servir, i és que el MoraBanc no és el mateix conjunt de la temporada passa ni que la competició domèstica, la màxima a nivell espanyol, serà llarga i complicada.

L’equip andorrà s’ha mantingut fidel al fixatge de jugadors sense un gran renom, a l’espera que passi el mateix que l’any passat, que prenguin el vol i el portin a un molt bon nivell. Totes aquestes noves incorporacions, a excepció de Goudelock, que va fer un partit mitjanament acceptable, no van donar ni de lluny allò que s’espera d’ells. Potser perquè tot acaba de començar, però no és excusa davant la desaparició dels nouvinguts durant bona part del matx. A més a més, s’ha de sumar que molts dels jugadors que han continuat al Principat, deixant de banda Tyson Pérez, necessiten un gran procés d’adaptació pel que respecta al canvi de categoria. El MoraBanc l’any passat va perdre només quatre partits, a l’ACB ja en porta un d’un.

Queda molt camí per recórrer, tothom n’és conscient, però la manca d’efectivitat en atac i la poca solidesa en la faceta defensiva són aspectes bàsics on l’equip ha de centrar-se si vol intentar no patir en el que ja es preveu un any difícil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT