PUBLICITAT

Hi ha certes faltes de respecte que no es poden tolerar

El més estrany de tot és que encara no se l’hagi detingut. A Andorra hi ha certes persones que es creuen amb certa impunitat pel simple fet que la gent els reconeix pel carrer, i això s’ha de parar.

Quan no és un que es dedica a amenaçar ciclistes, és un altre que el que fa és un vídeo per insultar a un policia i criticar també a tots els agents del cos, pel simple fet d’haver estat aturat en un control.

Tan poca autoritat han tingut a casa que es creuen amb el poder de qüestionar la feina de la Policia? I, d’altra banda, la pregunta que ens fem molts que és: si la Policia del país és tan horrible com deixa entreveure, per què no torna a casa seva? Allà segurament estaria millor, no?

La sensació dins del Cos de Policia és de tristesa en veure com un tema com aquest s’està allargant d’aquesta manera. Tot i que encara està tot per veure, és possible que les coses no acabin com ElmilloR espera i, en cas que es procedeixi a la seva detenció, perillaria la seva renovació de residència. Tot i així, com li sembla malament la manera de funcionar del Principat i inclús es pren la llibertat d’insultar els policies del país i faltar el respecte, per ell no serà cap problema sortir de les nostres fronteres.

El problema és que aquestes persones passegen pel país com si en fossin els reis i ningú els fa veure que aquí no s’accepta aquesta classe de persones i que els que tenen aquestes actituds en són expulsats. De fet, per si no en tingués prou amb el vídeo que ja va fer, ara a les seves xarxes socials se n’enriu i fa mofa de què s’estigui investigant el seu vídeo com a possible delicte d’odi. Un exemple de mala educació, falta de respecte i de persona que no es mereix viure on viu. Si tan poc li agrada, que marxi per on ha vingut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT