PUBLICITAT

Els dies corren per trobar un estadi per a l’FC Andorra

Els dies corren per l’FC Andorra. Si ja tenia suficients preocupacions al cap ara s’ha d’afegir la cerca d’un camp on poder jugar la temporada vinent.

Si bé és cert que en l’acord ja s’havia estipulat una data final, el club tot i tenir algunes opcions, no té clar on aniran a jugar i es mostren sorpresos per les declaracions en què s’anuncia que quan acabi la temporada hauran d’abandonar l’Estadi Nacional i posar rumb a vet a saber on.

Per un club de futbol no és tasca fàcil trobar un lloc on jugar la pròxima temporada. Si no ho és a Espanya on hi ha moltes alternatives, encara ho és menys aquí al país on, tot i que hi ha opcions, tampoc és que aquestes abundin i ens surtin estadis de les orelles.

Ara doncs toca posar-se les piles i buscar on anar i, en cas que costi, intentar negociar alguna solució amb el Govern. Si bé no es pot renovar el contracte que tenien fins ara amb el club, potser sí que poden ajudar a trobar una nova ubicació.
I sembla que aquest és l’any dels canvis d’estadi. Ja està passant amb el FC Barcelona tot i que en aquest cas és per obres al Camp Nou. Serà una temporada estranya per uns i pels altres, però al final tot serà per un fi positiu i qui sap si el nou estadi serà millor que l’anterior.Ara bé, pels jugadors també és un mareig perquè quan t’acostumes a jugar a un lloc és difícil canviar. Les opcions que hi ha ara sobre la taula estan a Encamp, Santa Coloma i en última instància fora del país, tot i que aquesta seria una molt mala notícia pels aficionats del club, ja que l’FC Andorra desapareixeria de les nostres fronteres i s’haurien de desplaçar per anar a animar als tricolors.

Ara toca deixar passar les setmanes i veure les passes que va fent el club.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT