PUBLICITAT

La ciutadania escollirà la figura que més els representa

Per fi una bona notícia i una cosa que realment es fa per a la ciutadania i per defensar els seus interessos. A diferència d’altres coses on sembla que les persones que viuen al país no tinguin ni veu ni vot, en el cas del Raonador del Ciutadà sí que podrà.

I el que passa és que la Junta de Presidents va decidir ahir donar llum verda al nou procés d’elecció d’aquesta figura tan important per als ciutadans del país. Qui escollirà el Raonador seran els ciutadans. Així, ahir es va anunciar que el procediment serà obert, participatiu i transparent, tal com ha demanat la sindicatura.

Ara caldrà veure quins candidats hi ha després del llistó alt que ha deixat el fins ara Raonador del Ciutadà. I una vegada hi hagi finalistes, serà la ciutadania qui decideixi a quin representant vol.

I a qui entri li venen molts reptes. Un d’ells és la preocupació de la ciutadania per la problemàtica de l’habitatge que és del que reben més queixes i consultes. Quin és el futur d’Andorra? Com aconseguirà la gent viure al país amb els preus tan elevats? Són preguntes que es fa la població i que traslladen al Raonador. Així que qui vingui que ho faci amb força i amb ganes de lluitar pels ciutadans del nostre país, d’escoltar-los, de donar-los veu i d’intentar solucionar aquests temes que tant els preocupen.
Del nou Raonador s’espera que faci com l’actual, que no miri a un costat sinó que miri sempre davant, les persones que viuen aquí i que li traslladen les seves preocupacions.

Esperem que hi hagi diverses candidatures i que els ciutadans puguin escollir al millor, al més adient per defensar uns interessos i uns drets tot i que en certs moments aquesta feina se li pugui fer dura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT