PUBLICITAT

Els nous horaris de bus la Seu-Andorra ja estan en marxa

Ahir es van inaugurar els nous horaris per a busos de la Seu-Andorra. 

Aquest fet facilitarà i molt les coses per a les persones que viuen a La Seu d’Urgell i treballen i a la inversa. 

Tot i que el descontent dels usuaris era també per la pujada de preus que es va fer, ara estan satisfets almenys per l’ampliació d’horaris. 

El problema principal que hi havia fins ara era, sobretot, l’horari de l’últim bus, que era a les 21.10 hores; un horari impossible per una persona que finalitza el seu torn a les 21.00 hores. Ara, almenys s’amplia.

Els diumenges el drama es feia encara més gran, ja que l’horari acabava a les 19.15 hores i ara, almenys és a les 21.15 hores.

Però com tot, sempre té una part negativa, i és que l’últim servei des d’Andorra cap a la Seu surt a les 21.30 hores, però de la Seu a Andorra n’hi ha un a les 23.45 hores. Aquest últim horari que surt de l’altra banda de la frontera es podria haver afegit també a les sortides des del Principat, sobretot pensant en la gran quantitat de persones que, tot i que treballen a Andorra, viuen a La Seu d’Urgell i el bus és la seva única manera de poder desplaçar-se.

Ara caldrà veure com va en les pròximes setmanes amb aquests nous horaris i, sobretot si se segueix en aqueta línia i s’amplia també de nit.

I aquí també s’hi podrien afegir els preus. En lloc de fer una pujada i una baixada de preus i seguir deixant-los més alts que fa un any, el que s’hauria de fer és baixar-los, sobretot pels usuaris habituals que n’hi ha molts.

En un moment en què tant es parla de contaminació, cal apostar pel transport públic i perquè la gent l’agafi cal, sens dubte, una baixada de preus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT