PUBLICITAT

Un turista que consumeix és el que el país necessita

Es nota i molt que és festiu a Espanya i, tot i que a vegades pensem que quina llàstima trobar cues a tot arreu, el fet de trobar-les és una bona notícia, ja que significa que el nostre país és un gran atractiu turístic.

Fa goig veure els carrers plens de persones que venen a Andorra a gaudir de les muntanyes, de la pau que trobem a moltes parròquies i, sobretot dels que venen a consumir.

Perquè el que interessa és que vingui un tipus de turisme que consumeixi, que s’allotgi als hotels del Principat, que a mitja tarda seguin a prendre alguna cosa i sopin a algun dels molts restaurants que tenim no només a la capital, sinó també a Escaldes-Engordany, la Massana, Ordino o qualsevol altre parròquia.

Volem un turisme que tracti el nostre entorn amb cura perquè tenim la sort de tenir unes muntanyes uns paisatges meravellosos, però que per ser-ho s’han de cuidar.

Així que durant aquest pont del país veí donem la benvinguda a molts turistes espanyols que ens han vingut a visitar i els diem que ens cuidin i gastin molt. Realment si ens volem posicionar com un turisme més familiar i de luxe és el que necessitem, gent que compri i consumeixi.

Generalment, el turisme que ve repeteix i és que som una molt bona opció per a persones que viuen a pocs quilòmetres del Principat i que el que volen és fer compres i que els surtin més econòmiques. I aquí sempre tindrem els braços oberts per rebre’ls, perquè en gran part vivim del sector serveis i necessitem aquestes grans afluències de gent.

I el millor és que el pont aquest any cau en bones dates i no hem hagut d’esperar al de la Puríssima per rebre visites. Aquest cap de setmana és un entrenament pel que vindrà, perquè en un tancar i obrir d’ulls tindrem el país ple d’aficionats a l’esquí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT