PUBLICITAT

Ja tocava mobilitzar-se al país per un habitatge digne

El dia que molts ciutadans estaven esperant ha arribat. I aquest dia és el 31 d’octubre, que serà quan la ciutadania es manifesti per un habitatge digne. Ja n’hi ha prou de prendre el pèl i fer veure que els problemes no són tan grans com es pinten.

Que l’habitatge a preu assequible està bé és un fet evident, però deixant de banda que el Govern ja ha fet massa tard, el que s’ha vist és que és insuficient, ja que és impossible construir pisos per a tota la gent que en necessita. I això sense tenir en compte els requisits que es demanen per accedir a aquest tipus d’habitatges, que evidentment sembla que no estan fets per a tothom i, si tens la sort d’haver viscut durant molts anys a la parròquia on els construeixen, bé; però si tota la teva vida has viscut en una altra parròquia ja no hi tens cap dret.

El que sembla és que el Govern no vol entendre que posant-se ara a construir pisos no estan solucionant el problema de base, que és que els propietaris dels pisos estan apujant preus sense parar, i l’únic que fa l’Executiu és descongelar-los en el pitjor moment possible.

Així que sí, ja tocava que algú fes un pas endavant i organitzés la protesta! Ja n’hi ha prou de prendre el pèl la ciutadania! El que estaria bé és que totes les persones que es queixen assisteixin a la concentració que es durà a terme el pròxim dimarts 31 d’octubre, a les 19.30 hores, a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. Aquesta manifestació és vista amb bons ulls per partits com Concòrdia, que ja han manifestat que hi donaran suport. 

El que s’ha de fer o més ben dit, el que ha de fer el Govern, és deixar-se de temes que no aporten res a Andorra i preocupar-se pels problemes que realment preocupen la ciutadania com és el cas de l’habitatge. Perquè un habitatge digne és el que tot ciutadà busca.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT