PUBLICITAT

Mobilitzar-se per fer veure el problema que es pateix

La solució al problema de l’habitatge no és manifestar-se. Això va dir ahir Conxita Marsol en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. En cap moment ningú ha dit que els problemes se solucionaran amb la manifestació del pròxim dimarts 31 d’octubre, però el que sí que diu la gent és prou de prendre’ls el pèl.

Es descongelen els lloguers, no hi ha pisos i els pocs que hi ha són a preus desorbitats, però ajudarem a tots aquells estrangers que inverteixin a Andorra i posin els seus pisos de lloguer. A quin preu? Evidentment, cada propietari posarà el preu que vulgui perquè no estan pas congelats.

Llavors, no, manifestar-se no és la solució, però és la manera d’expressar una indignació que ja fa anys que ronda i que ara, per fi, es mostrarà al carrer.

La gent que es manifestarà la setmana vinent probablement no ha pensat en què el que faran els aportarà una solució, sinó que el que tenen al cap és que això faci obrir els ulls a tots aquells qui no els volen obrir, perquè aquest problema no va amb ells i pensen que els que no puguin viure al país poden anar perfectament a fer-ho a La Seu d’Urgell.

El fet de fer aquestes declaracions és evident que no ajuda a calmar els ànims, que estan bastant encesos per la situació actual de l’habitatge al Principat.

Així que els que estan poc acostumats a veure la ciutadania manifestar-se hauran de veure-ho dimarts, quan s’espera que hi hagi una afluència elevada de persones, tenint en compte que la protesta està recolzada també per diverses forces polítiques de l’oposició del país.

Caldrà veure si totes les persones que es queixen dels elevats preus del lloguer i de la gestió del Govern en aquest aspecte assisteixen a la manifestació per demanar un habitatge digne.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT