PUBLICITAT

Andorra ha dit prou! Prou prendre el pèl als ciutadans

El poble ha parlat. Porta tota la setmana fent-ho i el que espera són solucions. Perquè està molt bé treure pit d’una nova llei que se suposa que ha de protegir els llogaters, però aquesta l’únic que assegura és que no et puguin fer fora del pis durant un període de temps d’entre un i quatre anys.

És evident que calen altres solucions, com per exemple una regulació del preu de l’habitatge. S’estan pagant preus desorbitats per pisos que ni molt menys ho valen, i això està fent que la població del país estigui cada vegada més empobrida mentre uns pocs s’enriqueixen a costa de la classe treballadora que arriba ofegada a final de mes. Però això des de Govern no ho veuen, ja que només veuen el que els interessa. Per això hi ha tantes ganes en explicar a la ciutadania la quantitat de pisos a preu assequible que s’estan construint, sense mencionar que les solucions les han buscat tard quan tot el conflicte ja ha esclatat. I no, tota la culpa no la té Conxita Marsol, que ha adquirit la cartera d’habitatge ara. El problema ve de molt més enllà, d’unes polítiques que l’únic que han fet és ajudar uns pocs a enriquir-se i ha empobrit la resta de la ciutadania del país.

Ara Andorra s’ha despertat, ho va fer dimarts en una manifestació multitudinària, i ho continuarà fent els pròxims dies, amb una cassolada cada dia al vespre. Perquè el que es demana no és tan difícil. Si veuen que no se’n surten amb l’habitatge a preu assequible o altres mesures, que en busquin altres, perquè solucions n’hi ha i és feina dels polítics del país trobar-les.

Però prendre el pèl ja no funciona, perquè els ciutadans i ciutadanes d’Andorra ja no volen paraules, el que volen són fets i davant la manca de polítiques del Govern, el país diu prou!
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT