PUBLICITAT

Andorra plora la mort de l’excap de Govern, Toni Martí

El dia d’ahir va ser una jornada trista per a tots els andorrans i per tots aquells que coneixien Toni Martí. I avui el país segueix encara plorant la seva mort.

El cert és que va agafar a tothom per sorpresa. Ningú espera mai la defunció d’una persona estimada i menys a l’edat de 60 anys, quan encara no toca. 

Martí era per a molts un referent tant en l’àmbit polític com en el personal. Bona persona, atent, estimat, respectat i amic dels seus amics, deixa una sensació de buidor i tristesa a tota una nació que ell va contribuir a fer créixer i a ser el que és ara. 

Davant aquest adéu sobtat, Govern va decretar ahir dos dies de dol nacional en què les banderes romandran a mig pal i se suspenen tots els actes institucionals. 

Toni Martí mereix ser recordat per les grans coses que va aconseguir pel Principat, com per exemple, culminar el procés d’obertura econòmica, i d’homologació i transparència internacional del país.

Pel que respecta a aquesta casa, al Periòdic d’Andorra, mitjà que Martí llegia cada dia i i comentava en tertúlies i en cafès, sentim profundament la seva pèrdua i el trobarem molt a faltar. L’excap de Govern va ser qui va inaugurar la secció del Periòdic News i sempre ha recolzat les iniciatives que s’han anat posant en marxa per part d’empreses que han volgut transformar la realitat d’Andorra.

Ha estat una figura que constantment ha treballat pel bé de tota la ciutadania, preocupant-se dels veritables problemes de la gent i sent un home compromès amb els seus principis així com el millor ambaixador possible pel Principat. Un dels trets que més el caracteritzava era la seva raça política, una professió que més enllà de la d’arquitecte, va formar part de la seva vida fins al final. 

Toni, com tu deies tot el teu «peïs» et trobarem a faltar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT