PUBLICITAT

La cerca d’un turisme prèmium per la temporada d’esquí

La temporada d’esquí està a tocar de pedra i això es nota no només pel fred que ja fa dies que ha arribat tot i la pujada de temperatures aquesta setmana, sinó també perquè Grandvalira i Andorra Turisme han presentat ja la campanya d’hivern. 

Ahir es va anunciar la inversió d’aquest any per a millorar les infraestructures i serveis de les estacions d’esquí i, per bona notícia per a tots, s’ha invertit el doble del que es va invertir l’any passat. 34,5 milions d’euros perquè els esquiadors i amants de l’esquí del nostre país i tots aquells que ens visiten durant els mesos d’hivern puguin gaudir de les millors pistes.

Les estacions andorranes són de les millors. I això és innegable. Sobretot per la gran quantitat de quilòmetres esquiables de què es pot gaudir al país. Aquest any, amb l’ampliació del sector de Canillo, el terreny esquiable serà de 308 quilòmetres.

El cert és que tots els ciutadans d’Andorra són afortunats de tenir unes pistes com les que hi ha al país i amb la quantitat d’espai esquiable de què es disposa. 

També cal destacar els preus dels forfets de temporada que, tot i l’augment de preus aquest any, continuen sent dels més competitius.

Sobretot si els comparem amb els forfets espanyols de la Cerdanya o també amb els de l’estació de Baqueira Beret, a la Vall d’Aran.
I per gaudir-les no haurem d’esperar gaire, perquè si tot va bé les pistes s’obriran a principis de desembre, abans del pont de la Puríssima. 
I segurament tindrem un hivern més, ple de turistes i inclús aquests superaran la xifra de temporades anteriors, perquè s’han obert noves campanyes de promoció a països com Brasil, Colòmbia, Mèxic i també Argentina. L’objectiu és portar un turisme prèmium.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT