PUBLICITAT

La millor estació d'esquí a casa és Vallnord segons els experts

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. Els articles exposen postures personals.

Ahir va saltar la notícia. Vallnord és la millor estació d'Andorra segons el jurat de la primera edició dels premis World Ski Awards que es va celebrar a Kitzbühel, Àustria. És una bona notícia per a una estació que té tantes dificultats per proveir fons i eixugar deute, encara que aquest sigui comunal, perquè Vallnord és una estació construïda amb diner públic i per tant, podríem dir 100% pública.

L'Òscar arriba en bon moment, sobretot quan sembla que els problemes per tirar endavant el projecte estan en vies de solució. Però també arriba en bon moment per fer callar els detractors.

Perquè agradi o no, Vallnord és una estació amb futur tal com ho demostra la votació d'un públic expert que ha visitat i valorat prop de 2.000 estacions i establiments i que ha considerat que Vallnord és la millor instal·lació del país.

De ben segur, perquè és una estació dinàmica, moderna i perquè sap donar el millor servei al client amb modèstia. Així, a poc a poc, i sense gaires pretensions, Vallnord es va posicionant en el mercat intern però també en el mercat internacional, com un valor segur.

Vallnord és un lloc reconegut on gaudir de la neu, de la gent i dels serveis que ofereix.

Cal saber que als World Ski Awards hi han participat més d'una vuitantena de candidats, entre els quals han sortit les 20 destinacions més ben valorades. I Andorra n'és una d'elles.

Les pistes i establiments del Principat van concursar en les categories de millors instal·lacions d'esquí, millor hotel, millor xalet i millor boutique esquí. Ben entès altres equipaments andorrans també han estat premiats. Així, l'Sport Hotel Hermitage és el millor hotel, l'Hotel Grau Roig és la millor boutique i el refugi dels Llacs, el millor xalet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT