PUBLICITAT

El Cirque du Soleil ens fa el salt i es posa a festejar PortAventura

EDITORIAL

El Cirque du Soleil ens fa el salt i l'estiu que ve presentarà l'espectacle Kooza a PortAventura. Les dues empreses ja han firmat l'acord i PortAventura serà el primer resort d'Europa en acollir un espectacle del Cirque du Soleil. A més, si el resultat és positiu, el Cirque du Soleil podria instal·lar-se al parc de la Costa Daurada quatre o cinc anys seguits de manera permanent.

De moment els responsables de l'operació han anunciat que l'acord permetrà que més de 2.400 persones puguin assistir cada dia durant els mesos d'estiu a la representació. Contràriament a l'espectacle de petit format que la companyia canadenca va oferir aquest estiu passat a Andorra, tot i que el va dissenyar expressament per a l'ocasió, Kooza és un espectacle de gran format que explica la història d'Innocent, un solitari malenconiós que busca el seu lloc al món, en un espectacle que reuneix dues tradicions circenses, l'acrobàcia i l'art dels pallassos.

Evidentment, que el Cirque du Soleil es produeixi a Tarragona aquest estiu i amb un espectacle de gran format, minva considerablement l'exclusivitat que donava a Andorra la producció d'un espectacle a mida gratuït, encara que fos de petit format. O sigui que Andorra Turisme haurà d'analitzar la conveniència de tornar a contractar el Cirque du Soleil i també l'oportunitat de lligar la campanya d'estiu al nom de la companyia. Com va insinuar ahir el ministre Camp, caldrà revisar els termes del contracte. I potser també caldrà pensar en la conveniència d'oferir altres espectacles o atraccions, perquè el Cirque du Soleil ens ha fet el salt per festejar PortAventura, un resort que es està a poc més de 200 quilòmetres d'Andorra i que té un poder de convocatòria prou significatiu, no només a tota la costa catalana sinó a tot l'Estat espanyol i a tota Europa. El parc tarragoní rep 4 milions de visitants a l'any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT