PUBLICITAT

Robert segueix de moment a l'espera que Martí el destitueixi

EDITORIAL

El ministre portaveu, Jordi Cinca, va passar ahir un mal tràngol per contestar als periodistes sobre la situació del director de RTVSA, Francesc Robert. Mentre alguns maten abans d'hora el moribund, el ministre va insistir per activa i per passiva que el director no ha estat destituït i que és el cap de Govern qui porta personalment el tema. El mateix Robert va explicar ahir a aquest rotatiu que estava en el seu lloc de treball i per via twitter va expressar el mateix. Fins aquí res a dir i haurem de fer bones les declaracions del portaveu. Costa molt més creure, en canvi, que l'Executiu no busca un substitut per ocupar la cadira que ocupa Robert, i és públic i notori que un dels candidats va rebutjar contundentment agafar les regnes d'aquest monstre descontrolat en què s'han convertit la ràdio i televisió públiques. Que la continuïtat de Robert està finiquitada després de les seves polèmiques declaracions sobre el copríncep episcopal en una tertúlia de Catalunya Ràdio és de domini públic. El Govern es troba amb la dificultat, primer, de pactar la sortida i, segon, de encertar-la amb el relleu, que no forçosament ha de ser de fora de la parapública.

El tema és delicat i no deixa l'Executiu ben parat. La seva aposta per l'empresari andorrà acaba malament tot i que se li va atorgar la màxima confiança després del nomenament, fins i tot tenint l'opinió en contra del seu grup parlamentari i atorgants més diners.

L'actual interinitat fins que el cap de Govern prengui la decisió definitiva i ho anunciï públicament fa molt mal a la parapública, que amb tota probabilitat presentarà uns balanços dolents malgrat la retallada de personal i la injecció de diners públics.

Martí no pot allargar més aquesta situació. Cada dia que passa es difonen més rumors i es transmet una imatge d'indecisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT