PUBLICITAT

Els temps estan canviant

Les eleccions catalanes estan suposant un gran moviment al Principat d’Andorra. No només per l’enquesta d’El Periòdic, que ha fet que moltíssima gent es fixés un cop més en el Principat per saber quines són les intencions de vot dels catalans a poques hores dels comicis, sinó també perquè s’han registrat fins i tot cues per poder exercir el dret al vot, una novetat, una cosa que passa per primer cop a Andorra, i és que els catalans que viuen aquí s’han mobilitzat, i molt, per les eleccions del 27 de setembre que demà seran objecte de seguiment de moltíssima gent. 
 
Un cop més, El Periòdic d’Andorra, amb vocació a servir els més de 15.000 catalans que viuen al Principat, publica les enquestes electorals de la intenció de vot de cara a les eleccions, en aquest cas les del Parlament de Catalunya. Publicant una primera part ahir a la tarda, i completant-ho avui amb diferents aspectes de les eleccions catalanes que se celebraran demà diumenge.
 
El més important d’aquestes eleccions és precisament que són unes eleccions que són mirades amb lupa per la comunitat internacional. El fet “d’internacionalitzar el conflicte”, com en diuen alguns, no només no ho han fet tan sols les forces independentistes per fer arribar les seves reivindicacions a tot arreu del món, sinó que la diplomàcia espanyola, intentant el contrari, ha fet també d’altaveu del conflicte entre aquest territori i el govern central de Madrid. És per això que centenars de periodistes estaran demà ben atents, vinguts d’arreu del món, del que passa a partir del dia 28 al Parlament de Catalunya, perquè si tot va com diuen les enquestes, i encara que sigui per un grapat de vots, sembla que el futur de Catalunya està a punt de canviar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT