PUBLICITAT

França «està a l'expectativa» del IRPF per ratificar el CDI

  • Els socialdemòcrates lamenten la «poca transparència» del Govern
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els socialdemòcrates, David Rios i Rosa Gili, ahir amb Sylvie Hubac. Foto: PS

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, David Rios, i la consellera general, Rosa Gili, van reunir-se ahir al matí amb Sylvie Hubac, representant personal del copríncep francés, François Hollande. Durant la trobada es van tractar temes com la implantació de l'IRPF i el conveni per evitar la doble imposició (CDI). En aquest sentit, Gili va explicar que la representant del copríncep els havia informat que França «està a l'expectativa dels passos que farà el Govern amb l'IRPF per ratificar el CDI».

Pel que fa l'error de l'assessor del Govern, que va dir que els fronterers no tindrien la bonificació del 50%, Gili va dir que era «lamentable i al·lucinant». Pel que fa a l'anunci que el text està «al 98%» i que no es tancarà fina la setmana que ve, la consellerava dir que «no ens sorprèn perquè ja es veia que hi havia alguna cosa», però va lamentar el fet que el Govern no hagués estat «més honest» i que ho hagués dit abans, ja que «demostra poca transparència per part de l'Executiu».

PREOCUPACIÓ PER LA CASS / En la reunió amb Hubac, Rios també va transmetre la preocupació dels socialdemòcrates pel text legislatiu de la de reforma de la CASS plantejat pel Govern. De totes maneres, el mateix president del grup parlamentari també va voler destacar la bona entesa que existeix entre majoria i oposició en matèria de relacions exteriors així com la voluntat de treballar conjuntament per oferir una imatge d'unitat davant de la comunitat internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT