PUBLICITAT

Financial Times atorga a Crèdit el premi al millor banc d'Andorra

  • L'entitat va rebre el guardó durant una gala a Ginebra
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Josep Peralba, Jaume Casal i Sebastian Dovey en l'entrega del premi Foto: CRÈDIT ANDORRÀ

El Grup Crèdit Andorrà ha guanyat el premi al millor banc d'Andorra en banca privada el 2013, un guardó que atorga anualment el grup Financial Times, a través de les publicacions The Banker i PWM.

Els Global Private Banking Awards 2013 es van lliurar el passat dimecres a la nit durant la celebració d'una gala a Ginebra, Suïssa, a la qual hi van assistir els màxims representants de Crèdit Andorrà i directius de les principals firmes bancàries d'arreu del món.

El jurat de The Banker i PWM va incloure per primera vegada Andorra en aquests premis internacionals de banca privada, en els quals estan presents les principals places financeres, com Suïssa, Luxemburg i Regne Unit. Així doncs, tal com van destacar des de l'entitat bancària, Crèdit Andorrà és el primer banc andorrà a rebre aquesta distinció, que s'atorga a les entitats que ocupen un lloc destacat en les àrees d'especialització i d'excel·lència en banca privada dins de la comunitat financera internacional.

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, es va mostrar orgullós de la trajectòria del Grup a l'hora de recollir el premi. Peralba va agrair a l'organització dels premis «el reconeixement de la tasca que està duent a terme la plaça financera andorrana dins del mercat internacional de banca privada» i va destacar l'honor que representa per al Grup Crèdit Andorrà el fet que «som el primer banc d'Andorra guardonat en aquesta categoria, una de les àrees en les quals el banc ha centrat els seus esforços en els darrers anys, tant dins del país com també a l'exterior a través del procés d'internacionalització que estem duent a terme». Peralba va voler dedicar a tot l'equip humà del Grup i a tots els clients aquest guardó que, com va dir «ens empeny a continuar treballant per oferir uns serveis boutique de wealth management exclusius i independents, oferts per professionals experts que compten amb anys d'experiència en el sector».

Tal com van assenyalar des de l'entitat andorrana, la plataforma internacional del Grup, amb presència a deu països, va ser un element decisiu per atorgar el premi a Crèdit Andorrà, ja que, segons va destacar el jurat de The Banker i PWM, la seva vocació internacional l'ha empès a créixer més enllà de les seves fronteres i disposar d'una presència important a les principals places financeres europees i als mercats americans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT