PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Mossos detenen un andorrà per l’agressió sexual a la Seu

L’home, de 21 anys, va declarar voluntàriament als jutjats alturgellencs

Pista de ball del local on va passar la pressumpta agressió.
Pista de ball del local on va passar la pressumpta agressió. | Facebook / La Murga Discotheque

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns al vespre un andorrà de 21 anys per estar presumptament implicat en l’agressió múltiple a una noia de 19 anys la passada nit de Nadal a un local d’oci nocturn de La Seu d’Urgell. El jove va  ser citat pels jutjats de la capital urgellenca i va declarar voluntàriament, però va ser detingut després de donar la seva versió dels fets. Avui passarà a disposició judicial. Aquesta és el segon arrest que efectua la policia amb el cas, després que el 28 de desembre controlés un home de 19 anys de la Seu, que va quedar en llibertat en càrrecs després que la víctima l’exculpés de les vexacions rebudes. 

Els Mossos no descarten fer més detencions, van insistir a dir, després que la dona agredida identifiqués tres dels sis presumptes agressors, va assegurar davant la jutge, tal  com va quedar palès en l’aute emès pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. A més, cinc atacants són andorrans o residents. La víctima va patir tocaments reiterats sense el seu consentiment en el lavabo de dones d’una coneguda discoteca i hores més tard, el mateix dia de Nadal, va posar una denúncia. La jutge va donar validesa a la seva declaració, que va considerar «contundent», i va titllar els fets de «greus». La magistrada, però, va deixar en en llibertat amb mesures cautelars el jove de 19 anys imputat per un presumpte delicte d’agressió sexual perquè la víctima va afirmar en la seva declaració que el detingut «no va intervenir en els actes dels tocaments».

L’acusat, que no pot apropar-se a menys de 50 metres de la víctima, va admetre haver estat dins del lavabo en el moment dels fets, però va negar «rotundament» haver participat en l’agressió múltiple. En aquest sentit, fonts policials consideren el seu testimoni «clau» per avançar en la investigació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT