PUBLICITAT

Bon balanç d’assistents al circ i també d’ocupació als hotels

El Cirque du Soleil és un espectacle que no és la primera vegada que se celebra al Principat, de fet aquest any era l’últim, pendent de la renovació o no per a l’any vinent.

És un espectacle que no només atrau a gent del país sinó que aporta un gran flux de turisme a Andorra, fet que ajuda a què en aquesta època, fora de la temporada forta, hi hagi gent dels països veïns que decideixi venir a Andorra a passar uns dies. Això resulta positiu pels que es dediquen al sector serveis com hotels, restauració i comerços. 

El cert és que aquest estiu fa goig visitar el país ja no només per poder anar al circ sinó també per poder gaudir de l’espectacle de les fonts que ja fa unes setmanes que es pot veure cada nit i, sobretot pel bon clima que està fent aquest mes de juliol.

Tan de bo el circ torni l’any que ve i ho faci amb un gran espectacle com el d’enguany, on des dels més petits fins als més grans poden assistir-hi i gaudir de l’espectacle.

Ahir van fer un bon balanç, un 90% d’ocupació al circ i, tot i que és menys gent que anys anteriors pel fet que en aquesta edició no es permetia estar de peu i tot eren entrades amb seient, més de 70.000 persones han passat pel circ. Esperem que torni l’any vinent, tot i que la confirmació no la tindrem fins al setembre octubre. Bon balanç pel circ i pels hotels, ja que una tercera part de la venda d’entrades es va fer mitjançant els hotels.

Ara toca reposar i pensar en opcions per l’any vinent i, en cas que el circ torni, esperem que ho faci amb un bon espectacle que sorprengui i agradi tant com ho ha fet el d’enguany.

Activitats així fan que Andorra sigui, cada vegada més, un atractiu pel turisme familiar i un lloc on gaudir de vacances més enllà de l’hivern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT