PUBLICITAT

Deixar el projecte ara pot ser la millor opció per a Mortés

Sembla que Mortés es queda sense geriàtric. Ara qui està en contra del seu gran projecte ja no són només els consellers de l’oposició del Comú d’Ordino, sinó que el cònsol major té díscols dins del seu mateix partit. Ni tan sols ha aconseguit convèncer a la majoria del comú perquè votin a favor de la seva proposta.

Així que la gran votació que s’esperava per aquest divendres ja no existeix. Tal com va avançar ja ahir aquest mitjà, Mortés ha perdut la majoria dins la majoria i no aconseguiria absolutament res més que tres trists vots comptant el seu.

El cert és que el tema del geriàtric ja porta temps rondant i no se sap com acabarà, però tot apunta a què la història no acabarà bé per a Mortés que veu com la seva carrera política podria acabar abans del que ell mateix esperava.

Arribats a aquest punt, la pregunta és: És normal voler tirar endavant amb un projecte que ni tan sols els teus et donen suport? Per què va anunciar a ‘bombo i platillo que aquest convocaria consell de Comú extraordinari per aquest divendres assegurant que estava pactat així amb Govern? I què n’ha quedat d’aquest anunci de convocatòria que no s’ha produït?

A vegades és millor fer-se enrere amb un xic de dignitat abans de perdre-ho tot. Perquè si fins i tot perds la confiança dels teus ja no tens res a fer.

Encara queda per veure si, tot i que no ha convocat, fa alguna cosa en els pròxims dies. Però alguns ja parlen de fi de carrera per a Mortés, que veurà caure per terra el seu projecte estrella que ja des d’un inici va generar molts dubtes.

En el punt en què estem ja no se sap ni de qui està en mans la decisió, però és possible que des de la cúpula ja se li demani al cònsol deixar de fer jugades de canvis de data i deixar-ho córrer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT