PUBLICITAT

El somni europeu continua per l'FC Santa Coloma

Els nostres ens estan donant moltes sorpreses. És indiferent l’equip del qual parlem, els equips andorrans estan fent un molt bon paper a Europa i aquest és motiu suficient per sentir-nos orgullosos.

Ja van començar a demostrar coses fa dies, quan l’Inter Escaldes es va imposar a l’Hibernian i, tot i que ahir la sort no va estar de la banda dels andorrans que van veure com l’equip rival anava creixent cada vegada més en qualitat i nivell de joc. Així va quedar demostrat en el resultat, tot i ser un partit on hi havia esperances. 

Amb qui no n’hi havia tantes per com va anar la ronda anterior era amb  l'FC Santa Coloma, però un bon joc dels colomencs va fer girar el marcador per complet i els comentaris d’aquests dies de què era impossible la victòria estaven molt allunyats de la realitat.
Il·lusió encara queda pels partits que té per davant l'FC Santa Coloma, però ara sí que la cosa es comença a complicar per l’equip del Principat de cara als següents partits.

Sigui com sigui, el que està clar és que els nostres han estat fent molt bon paper en aquesta competició europea i han estat lluitant tot el que han pogut per arribar el més lluny possible.

De fet, els primers dies poc podíem esperar els bons moments que ens ha estat regalant l’Inter Club Escaldes i l'FC Santa Coloma. L’Atlètic Escaldes no va tenir opcions el passat dimarts i ara ja només té opcions el Santa Coloma, ja que la resta han estat eliminats aquesta setmana.

Ara caldrà veure què passa amb la següent ronda que disputaran els colomencs i si la sort no està de la seva part, almenys s’enduran les bones sensacions d’haver lluitat i haver fet història després d’aconseguir un molt bon resultat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT