PUBLICITAT

L’exemple d’antiesportivitat de l’’streamer’ resident Viruzz

El que no pot fer una persona a qui segueix tanta gent és fer el que ha fet l’streamer resident al país, Víctor Mélida. Com ja poden haver llegit a diversos mitjans de comunicació espanyols, aquest youtuber resident de 31 anys va decidir dopar-se per guanyar un torneig de boxa.

El cert és que per desgràcia no és la primera vegada que sentim parlar de persones, moltes vegades esportistes professionals, que recorren al dopatge per a obtenir un millor rendiment. I aquest fet és vergonyós i insultant.

I encara ho és més en un esport de lluita de cos a cos. En algun moment es va pensar en les conseqüències que podrien tenir els seus actes?

Cal fer això per intentar demostrar superioritat? Perquè l’única superioritat que ha mostrat és en antiesportivitat.

El més curiós és que mostris com et prepares per a una competició i expliquis el teu dia a dia i t’oblidis d’un detall important com és que guanyes tornejos perquè tens 10 vegades més testosterona de la que hauries de tenir.

I, evidentment, ja no només hauria d’acabar la seva carrera esportiva sinó que la gent que el segueix molt probablement ja no el veurà de la mateixa manera perquè, algú creurà alguna paraula del que digui? Molt probablement no.

Tot i que poc va tardar a emetre un comunicat a través de les seves xarxes socials, el que està fet ja està fet i no hi ha marxa enrere.

La sensació dels seus seguidors i dels que no ho són és d’estafa total. Quina cara se li va quedar al seu rival en veure que va perdre perquè el seu rival va decidir dopar-se? Quina deu ser la sensació del seu entrenador quan va veure que l’esforç no va valdre per res i que a més el seu boxejador l’havia estat enganyant? L’única paraula possible és: vergonya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT