PUBLICITAT

Coldplay arriba a Andorra a través de l’espectacle de les fonts

El mes de setembre hi haurà canvis en la música de l’espectacle de les fonts de la Rotonda. Així es va anunciar ahir davant els mitjans de comunicació.

Ben segur que els canvis seran a millor, perquè a l’espectacle s’hi incorpora la cançó ‘Viva la Vida’ de Coldplay i això és bon senyal. 
Ha quedat demostrat amb xifres que aquests shows nocturns s’estan convertint en un dels grans atractius turístics de la capital, ja que centenars de persones hi acudeixen dia rere dia per veure l’espectacle d’aigua i llums que hi ha al riu.

Ara bé, el cert és que les cançons actuals són poc atractives, i el fet que s’actualitzi la música posant una de les cançons del grup Coldplay que s’han convertit en un himne mundial, ben segur que dona un aire encara més fresc a l’espectacle i atrau a més visitants dels que ja estan venint.

Punt positiu també el d’obrir la possibilitat a què soni música del país. El més important és: donar visibilitat a artistes del país i, d’altra banda, continuar fent d’Andorra un atractiu turístic.

Ara arriba el punt fort pels artistes del país que hauran de demostrar nivell per poder ser la banda sonora de les fonts els pròxims mesos.

El cert és que és una molt bona idea per fer partícips als andorrans, alhora que es promociona l’art que surt del país.

Això es podria haver fet des d’un inici, sobretot la part de Coldplay, més tenint en compte que quan es van inaugurar va ser quan el famós grup es trobava en la seva gira internacional i ‘estava de moda’ escoltar les seves cançons com si de cop i volta tothom en fos fan tot i que molta gent només en coneix una cançó i aquesta és precisament ‘Viva la Vida’. Sigui com sigui, ara el fet positiu és que Coldplay arriba a Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT